Burn-out Utrecht: opknappen en uit je oude patroon 

Zoek je hulp in Utrecht om uit je burn-out te komen en te blijven?

Dan ben je van harte welkom bij mijn praktijk Ontwikkelmoed in Leidsche Rijn. Ik werk met Past Reality Integration (PRI). Met PRI krijg je zicht op de onbewuste patronen die tot jouw burn-out hebben geleid. Je krijg concrete tools in handen om hier structureel uit te blijven. Ik leer het je graag!

Een burn-out ontstaat niet van de een op de andere dag. Onbewuste patronen hebben ervoor gezorgd dat je jouw energievoorraad beetje bij beetje hebt uitgeput. En opeens is daar het moment dat je niets meer kunt. Voordat je kunt leren om op een andere manier met dingen om te gaan is het belangrijk om eerst fysiek te herstellen. Ook hierbij kan ik je helpen. Als je energieniveau weer op peil begint te komen dan kun je voorzichtig gaan werken aan het veranderen van je patronen.

Samen gaan we op zoek naar jouw belemmerende patronen en leer ik jou om deze aan te pakken. Ik begeleid je graag in jouw proces. Na een therapietraject heb jij de tools waar je de rest van je leven zelf mee aan de slag kunt.

PRI zorgt voor meer balans en een lichter leven. Als we in onze emotie zitten, kunnen we de realiteit niet goed zien. Alles wordt dan groot, ingewikkeld en problematisch. Vanuit PRI zien we die emoties als beschermingsmechanismen. Ze worden automatisch en onbewust geactiveerd en dienen als afleidingsmanoeuvre om iets pijnlijks uit ons verleden niet te voelen. Door tools die zorgen voor bewustwording, gedragsaanpassing en voelen wat er eerst niet gevoeld kon worden, ga je zien wat de realiteit echt is. Die realiteit blijkt vaak een stuk minder ingewikkeld en problematisch en juist vol mogelijkheden. Deze andere kijk op de dingen zorgt ervoor dat je oude patronen achter je kunt laten.

Wacht niet langer om de eerste stap naar herstel uit je burn-out en een lichter leven te zetten. Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil jij ook uit je burn-out komen en blijven?

Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Liesbeth Steenhof ontwikkelmoed

ONTWIKKELMOED

Lees meer over mijn praktijk Ontwikkelmoed en hoe ik jou kan ondersteunen.

Liesbeth Steenhof ontwikkelmoed

BLOGS

Benieuwd naar mijn blogs over burn-out en PRI-therapie?