PRI Utrecht:

balans in je leven met een PRI-therapeut in de buurt

Zoek je een PRI-therapeut in Utrecht?

Dan ben je van harte welkom bij mijn praktijk Ontwikkelmoed in Leidsche Rijn. Met PRI krijg je concrete tools in handen om met jouw belemmerende gedachten en emoties om te gaan. Ik leer het je graag!

Samen gaan we op zoek naar jouw belemmerende patronen en leer ik jou om deze aan te pakken. Ik begeleid je graag in jouw proces. Na een therapietraject heb jij de tools waar je de rest van je leven zelf mee aan de slag kunt.

PRI zorgt voor meer balans en een lichter leven. Als we in onze emotie zitten dan kunnen we de realiteit niet goed zien. Alles wordt dan groot, ingewikkeld en problematisch. Vanuit PRI zien we die emoties als beschermingsmechanismen. Ze worden automatisch en onbewust geactiveerd en dienen als afleidingsmanoeuvre om iets anders uit ons verleden niet te voelen. Door tools die zorgen voor bewustwording, gedragsaanpassing en voelen wat er eerst niet gevoeld kon worden, ga je zien wat de realiteit echt is. Die realiteit blijkt vaak een stuk minder ingewikkeld en problematisch en juist vol mogelijkheden.

Wacht niet langer om de eerste stap naar een lichter leven te zetten.
Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil jij ook PRI leren?

Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Liesbeth Steenhof ontwikkelmoed

ONTWIKKELMOED

Lees meer over mijn praktijk Ontwikkelmoed en hoe ik jou kan ondersteunen.

Liesbeth Steenhof ontwikkelmoed

BLOGS

Benieuwd hoe en waarbij PRI kan helpen?